Mešanica presnih dehidriranih sokov in zelenja v prahu za pripravo osvežilnega napitka, dodatek zelenim smutijem in pripravo osvežilne obogatene vode

  • Sokovi v prahu.
  • Zelo širok spekter super zelenja: lucerna (alfalfa), ovsena trava, pšenična trava, ječmenova trava, moringa in korenina ingverja.

Mešanica presnih dehidriranih sokov in zelenja v prahu za pripravo osvežilnega napitka, dodatek zelenim smutijem in pripravo osvežilne obogatene vode.

Kaj sploh pomeni Ormus?

Ormus elementi so minerali, ki jih je več let ščitila vulkanska prst na morskem dnu. Te minerale so Stari Egipčani imenovali celo »Hrana bogov«.

Sunwarrior super zelenje v prahu je narejeno iz Ormus elementov, mineralov v sledovih, probiotikov, zelenih sokov v prahu in ogromno super-zelenja.

Skoraj polovica sestavin v izdelku je narejena iz sokov v prahu. Postopek sušenja in utekočinjanja zelenja pa poteka brez toplotne obdelave – s t.i. presnim postopkom do 42 stopinj Celzija.

V Sunwarrior Ormus Greens super zelenju v prahu boste našli naslednji zelo širok spekter super zelenja: lucerno (alfalfa), ovseno travo, pšenično travo, ječmenovo travo, moringo in korenino ingverja.

Raznolikost v prehrani je najboljša. Prav zato je Sunwarrior super zelenje v prahu narejeno iz mešanice različnih virov in ne le iz enega.

Sestavine:

sunwarrior-ormus-superzelenje

Veliko pakiranje (450 g)

Malo pakiranje (225 g)

Mini (potovalna) pakiranja (5 g)

  • Izdelek je ekološki.
  • Distribucijo ekoloških izdelkov kontrolira: SI-EKO-002.
eko-certifikat-mini
Delite naprej ...

Podobni izdelki