Stopite v Sunwarrior shrambo in odkrijte sladko veselje goji jagod. Znano je, da so (ekološke) goji jagode bogate z antioksidanti, ki ščitijo pred prostimi radikali in oksidativnim stresom. Sok goji jagod v prahu se odlično obnese v različnih napitkih: vmešajte jih v ohlajen čaj, prelijte z rastlinskim jogurtom, dodajte v smuti ali potresite po kosmičih in dodajte ščepec tega zdravja različnim omakam in sladicam.

jagodni-cmoki

Prednosti: 

Prednosti goji jagod se skrivajo v vsebnosti vitamina A, riboflavina, selena in bakra in tako naredijo ta sok v prahu perfekten ter zdrav dodatek k vsakemu receptu.

zakaj-goji-jagode

Narava je zdravo energijo zapakirala v majhne, hranilno bogate jagode, ki prinašajo antioksidante, vitamine, selen, karotenoide in odličen sadni okus!

  • Vitamin A je močan antioksidant, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in ohranjanju vida.
  • Vitamin A prispeva tudi k ohranjanju zdrave kože.
  • Riboflavin prispeva k sproščanju energije pri presnovi (pomaga telesu pri razgradnji ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob za proizvodnjo energije)
  • Riboflavin prispeva k delovanju živčnega sistema ter ohranjanju zdrave kože
  • Riboflavin ima tudi vlogo pri ohranjanju vida.

To je tudi isti in preizkušen sok goji jagod v prahu, ki ga Sunwarrior uporablja v liniji Warrior Blend, beljakovinah v prahu. Je trajnostno pridobljen in zdaj na voljo tudi vam. Popestrite svoje palačinke, dodajte svojim napitkom piko na i, občutite razliko v okusu čaja in potresite povsod, kjer življenje potrebuje malo hranljivega sladkanja.

goji-jagode-uporaba

Pakiranje (250 g)

  • Izdelek je ekološki.
  • Distribucijo ekoloških izdelkov kontrolira: SI-EKO-002.
eko-certifikat-mini
Delite naprej ...

Podobni izdelki