Zmogljivost našega telesa je odvisna od goriva, s katerim ga hranimo, še posebej pred vadbo je izrednega pomena kakšen vir hranil zaužijemo.

Sunwarrior naravne rastlinske beljakovine skrbijo za gradnjo in obnovo mišic in vas oskrbijo s ključnimi minerali. Active beljakovine združujejo umetnost okusa in znanost o zmogljivosti.

So kombinacija visoke kakovosti in sestavin, ki nudijo velike količine energije za uresničevanje neverjetnih dosežkov. Sunwarrior Active proteini poleg grahovih, bučnih in riževih beljakovin (30 g na porcijo) vsebujejo visoko vrednost BCAA aminokislin, probiotike, encime, antioksidante ter začimbe kot sta kurkuma in črni poper, ki pomagata pri optimalni regeneraciji.

sunwarrior-beljakovine-active-line-prednosti

Zakaj Active beljakovine?

Kakovost. Ta je ključna tudi pri izvajanju treningov. Pri intenzivnih treningih in dolgih urah športne aktivnosti in vadbe morata vaš um in telo delovati s polno paro, za kar potrebujeta pravo gorivo.
Sunwarrior Sport je ustvaril kvalitetne Active beljakovine, ki vzdržujejo vašo zmogljivost, hkrati pa pospešujejo regeneracijo od štarta ter vse do ciljne črte. To vam omogoča, da pri naslednjem treningu premaknete letvico še višje.

Zato gradite mišično maso s 30 g beljakovin, regenerirajte se s 6 g BCAA aminokislin in napolnite svoje zaloge s formulo iz naravnih mineralov. Če k temu dodamo še probiotike Bacillus Subtilis DE111, ki lahko zmanjšajo sistemska vnetja nizke stopnje in poskrbijo za zdravje prebavnega sistema, dobimo beljakovinski napitek, ki izvaja svojo nalogo tako dobro, kot vi izvajate svoje treninge.

sunwarrior-active-line-sestavine

MOČ KAKOVOSTNIH SESTAVIN

Vi poskrbite za vzdržljivost, mi poskrbimo za prehrano. Skupaj smo zmagovalna ekipa.
Nahranite svoje mišice! Nizka vsebnost kalorij, visoka vsebnost vlaknin in beljakovin s popolno aminokislinsko sestavo, z izjemno vrednostjo BCAA aminokislin.  Rastlinske beljakovine pomagajo pri gradnji mišic in vzdrževanju puste mišične mase, kar pospešuje presnovo in porablja maščobe.
Športna zmogljivost, mišična rast in regeneracija zahtevajo zmanjšano vnetje in oksidativni stres. Ekološka češnja, maca, kurkuma in črni poper ponujajo vlaknine in antioksidante iz vitaminov in mineralov, zaradi katerih so te sestavine popolna zmaga za vsako vadbo.

sunwarrior-active-line-sestavine-2

MEŠANICA PROBIOTIKOV IN ENCIMOV

 • Probiotiki Bacillus Subtilis DE111 (1 milijarda KE)
 • Encimi: proteaza, bromelain, lipaza, fitaza, celulaza in še več

Počutili se boste neverjetno! Mešanica probiotikov in encimov uravnava vaš imunski sistem, spodbuja zdrav odziv telesa na vnetje ter pomaga pri prebavi in ​​absorpciji hranil s probiotiki Sunwarrior, ki vsebujejo sev Bacillus Subtilis DE111.
Dve merici Active proteinov pretresite v shakerju ali pa jih vmešajte v vašo najljubšo pijačo ter okrepite vaš korak, poskok, zamah in pregib.

MEŠANICA NARAVNIH MINERALOV

 • Aquamin®, magnezij, natrij, kalij.

Izboljšajte odziv vašega telesa na vnetje, hkrati pa ohranite zdrave sklepov in ostanete hidrirani! Aquamin je fantastičen rastlinski vir kalcija, magnezija in 72 drugih mineralov v sledovih.

Ohranite telo hidrirano s pravo soljo Real Salt®, ki je nerafinirana in polna naravnih mineralov ter okusa. Sol je polnovredna; nič ji ni bilo odvzeto in nič dodano. Vsi minerali so naravno prisotni.

sunwarrior-active-line-sestavine-3

Beljakovine oz. proteini prispevajo k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.

Veliko pakiranje (1000 g)

Mini (potovalna) pakiranja (25 g)

Prednosti Sunwarrior Active rastlinskih proteinov:

 • Aminokisline in BCAA
 • 30 g ekoloških rastlinskih proteinov na porcijo
 • Grahovi, bučni in riževi proteini
 • Probiotiki in encimi
 • Odlična regeneracija po vadbi
 • PDCAAS ocena 1.0*
 • Češnje – vir antioksidantov in vitaminov
 • Ekološka korenina maca za boljšo vzdržljivost
 • Kurkuma in črni poper za boljšo regeneracijo
 • Brez glutena, brez soje, brez dodanih sladkorjev
 • 100% vegansko

*Najvišja možna ocena na lestivi PDCAAS po kateri se ocenjuje vsebnost beljakovin

Delite naprej ...

Podobni izdelki