Sunwarrior beljakovine priporočam ljudem, ki uživajo malo ali nič mesa in ostale beljakovinske hrane. Pri hujšanju so beljakovine še posebej učinkovite, saj so lahko zvečer dober nadomestek za kakšen sladek prekršek. Svojim klientom priporočam prav Sunwarrior beljakovine, saj so narejene po odličnem postopku fermentacije brez strupenih primesi, prav tako pa so surove, kar je v sodobni prehrani, ko uživamo preveč močno predelanih živil zelo koristno.
Mojca Cepuš
Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka
Sunwarrior beljakovine se odlično podajo mojemu načinu življenja. Pomagajo mi pri aktivnem in dinamičnem vsakdanjiku, ker so hitro in dobro prebavljive, ohranjajo energijo ter predvsem sitost. Sunwarrior beljakovine priporočam vsem, ki želijo le najboljše zase in svoje telo.
Katarina Katanec
Univ. dipl. inž. živilstva in prehrane
Sunwarrior proteine uporabljam že vrsto let. Poskusil sem številne druge rastlinske beljakovine, ki so na voljo na trgu od različnih proizvajalcev. Vendar je Sunwarrior vsakič zmagal. Moj najljubši je Sunwarrior Blend – okus vanilija. Razlogov, zakaj mi je Sunwarrior všeč je veliko, vendar najpomembnejši, so:

– Je pridobljen z bio fermentacijo kaljenega, rjavega riža in zato vsebuje več beljakovin na obrok, ki se zelo dobro asimilirajo (nad 98% absorpcija)
– Je presen, kar pomeni , da je izgubljena minimalna količina beljakovin
– Se super vmeša in je zelo prijazen črevesju (ni napihnjenosti)
– Odličnega okusa
– Ne vsebuje umetnih barvil, aspartama, gensko spremenjenih organizmov, mleka in mlečnih izdelkov ali soje

Zelo priporočam ta izdelek vsakomur, predvsem ljudem, ki uporabljajo klasične sirotkine beljakovine. Verjemite mi, ko enkrat poskusite Sunwarrior, nikoli več ne boste želeli zamenjati svojih beljakovin! Vaša prebava in splošno počutje se bo drastično izboljšalo. Poskusite, ne bo vam žal!
Dalibor Petrinić
Fitness trener & ambasador Sunwariorja
Sunwarrior proteine uporabljam že nekaj let. Zame so to najbolj kakovostni izdelki med rastlinskimi pa tudi drugimi proteinskimi dodatki, ki jih lahko najdemo na slovenskem trgu. Čeprav v svoji polnovredni rastlinski prehrani ne pogrešam dodatnih beljakovin, je veliko bolj enostavno, če občasno zaužijem Sunwarrior proteine (po navadi po telovadbi (tek) zaradi hitrejše regeneracije in lažje prebavljivosti).

Poleg tega so na mojem jedilniku tudi v času razstrupljanja, ko mogoče nimam časa za kuhanje in ne zaužijem dovolj hrane, ko sem na potovanju ali namesto sladice. Priporočam jih tudi strankam, posebej, ko imajo težave s prebavo, jim zmanjkuje energije, če imajo določene težave pri katerih jim pomaga uživanje dodatnih aminokislin, otrokom, ki se ne razvijajo pravilno, nosečnicam, starejšim in športnikom.

Predvsem me prepričajo popolna aminokislinska sestava, 98 % prebavna učinkovitost, odlična absorpcija, nealergenost, ekološki certifikat in naraven proces predelave na nizkih temperaturah z naravnimi encimi brez toksičnih dodatkov in živil živalskega izvora. Moji najljubši so riževi proteini Sunwarrior classic okus čokolada.
Jelena Dimitrijević
Holistična svetovalka za zdravo prehrano, certificirana nutricionistka
Zaljubljena sem v Sunwarrior proteine, ki me že več let spremljajo v različnih situacijah in obdobjih. Prvič sem jih začela uporabljati na presni prehrani, kjer so mi popestrili marsikateri recept in prispevali k beljakovinskemu vnosu. Ko sem se začela bolj resno ukvarjati s plezanjem in vajami za moč, sem mišično maso zares začela pridobivati šele z vsakodnevno uporabo Sunwarrior BLEND, ki so še danes moji najljubši. Potem je prišlo življenje v kombiju v Južni Ameriki, kjer ni nič predvidljivo in je včasih težko ostajati fit. S Sunwarrior mi uspeva! Na srečo jih z nekaj truda najdem tudi tukaj – tako mi pomagajo pri ohranjanju mišične mase in regeneraciji po plezanju, večdnevnih pohodih in jutranji jogi.
Eva Žontar
Aktivna športnica, svetovna popotnica in nosilka certifikata Plant Based Nutrition
Obožujem čokolado, tako da je Warrior Blend z okusom čokolade pravi balzam za moje brbončice. Je okusen, hranljiv, nasitljiv in polnovreden obrok, bodisi kot zajtrk, malica ali večerja. Škoda, ker na našem trgu ni bilo kaj takega že pred 20-imi leti, ko sem vsakodnevno hodil na fitness. Sunwarrior presne proteine priporočam vsakomur, ne glede na to ali je aktivni ali rekreativni športnik.
Robert Goreta
Predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec.
Kot športnik-rekreativec se zavedam, da je v procesu treniranja prehrana najbolj pomemben faktor. Lahko še tako ”močno” treniram, pa brez pravilne prehrane in pravih beljakovinskih nadomestkov rezultata ne bo – nasprotno; pojavlja se pretreniranost, izguba mišične mase in posledično utrujenost in slaba volja. Ker veliko tečem, obenem pa ne zmorem pojesti velikih količin hrane in poleg tega ne uživam mesnih ter mlečnih izdelkov, so proteinski dodatki Sunwarrior iz konopljinih, grahovih ter brusničnih beljakovin zame odlična alternativa. Z njimi si pomagam, da kljub potrošenim kalorijam vseeno ohranjam enako težo ter mišično maso skozi vsa ta leta.
Urban Urbanc
Svetovalec za zdrav način življenja
Izdelki Sunnwarrior (presni proteini Warrior blend) so obvezen del mojega jedilnika in odličen dodatek k prehrani za vsakega, neprecenljiv pa za vrhunskega športnika, ki po napornem treningu potrebuje kvalitetno regeneracijo. Ne samo, da so mi Sunwarrior proteini občutno izboljšali in skrajšali regenerativni čas po treningu, po njihovem zaužitju se ne počutim več napihnjenega in utrujenega, ampak še vedno polnega energije.

Da je regeneracija še boljša, vključim v mešanico še presni kakav, ki je bogat z minerali, predvsem magnezijem in vitamini, ki jih zelo potrebujem. Sunwarrior izdelke bi sam priporočal vsem, ki želijo za svoje telo le najboljše, razbremeniti presnovo, dvigniti razpoloženje in osebno moč ter hkrati ostati v fit formi.
Primož Jeralič
Vrhunski ročni kolesar