Nerafinirana starodavna kamena sol znamke Sunwarior je polna naravnih mineralov in okusa, ki ga slavijo svetovno priznani kuharji, saj se vsi strinjajo, da je narava pravi umetnik v kuhinji. Izboljšajte in okrepite svoje obroke: potresite po zelenjavi, po svežih in še vročih kokicah in med peko jedi.

Danes mnoge soli na trgu vsebujejo sredstva proti sprijemanju, poleg tega pa je sol pogosto obdelana, beljena in rafinirana in tako je odstranjeno večino hranil. Ta vir soli je čist, surov in nerafiniran – tak, kakršnega si lahko samo želimo.

Sol je pridobljena iz starodavnih celinskih morja, ki se nahajajo v Zvezni državi Utah, natančnejše v Rocky Mountains.

Sol ima številne funkcije: poleg izboljšanja okusa vaših obrokov, pa jo lahko uporabite za slanico pri kisanju, v kvašenih pekovskih izdelkih za izboljšanje teksture, v majhnih količinah za povečanje sladkosti ali za preprečevanje grenkih okusov. Služi lahko tudi kot ojačevalec barve, ki pecivu daje bogato zlato barvo in za zagotavljanje pomembnih hranil.

morska-sol

A ko potegnemo črto, ostaja razkrivanje naravnih okusov živil še vedno naša najljubša uporaba soli. Ko sežete čez mizo, želite svojemu krožniku dodati malo navdušenja in vsi vedo, da ni nič boljšega kot kakovostna morska sol, saj naravno odpira brbončice. Oživite hrano in uživajte v vsakem zalogaju s starodavno Sunwarrior morsko soljo. Ne glede na to, ali gre za majhen ali velik ščepec, se bodo okusi vaših najljubših živil povzdignili na novo raven.

zakaj-morska-sol

To je tudi ista in preizkušena  starodavna morska sol, ki jo Sunwarrior uporablja v svojih beljakovinskih izdelkih. Je trajnostno pridobljena in zdaj na voljo tudi vam.

Vključite jo v svoje kulinarične mojstrovine in odkrijte vse načine, s katerimi starodavna morska sol lahko doda popolnost, ko vaš recept od vas zahteva malo več.

  • Odličen in subtilen okus
  • Naravno vsebuje elektrolite
  • Premium nerafinirana in nejodirana mineralna sol
  • Priljubljena med profesionalnimi kuharji
  • Pridobljena v Združenih državah iz enega vira

Pakiranje (735 g)

Delite naprej ...

Podobni izdelki