Preživite čudovit večer v družbi Tereze Poljanič na dogodku Zdravo s Terezo! v Superhrani. Tereza nas bo na svoji delavnici pocrkljala z veganskimi sladicami, probiotičnim koktajlčkom ter nas peljala na popotovanje po Novi Zelandiji. Sladkosnedost bomo potešili s slastnimi veganskimi dobrotami ter gorami pozitivne energije in navdiha, domov pa odnesli še čisto NOVE izvode druge prečudovite knjige Zdravo, Tereza!

Termin,  prijava in vstopnice:

Delavnica bo v sredo, 30. 8. 2017, od 18.00 do 21.00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je do zapolnitve prostih mest.

Kotizacija za delavnico: 39,00 €

Cena vključuje NOVO knjigo Zdravo, Tereza! 2, sladkanje, kefirjev in kombucha koktejl ter pogovor in odgovarjanje na vaša vprašanja o selitvi na Novo Zelandijo!

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo:

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnji gumb:

Prijavljam se na delavnico ZDRAVO S TEREZO!

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@presniproteini.si ali telefona 01 / 256 61 15.

O predavateljici:

Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu na akademiji Matthew Kenney Culinary Chef. Je avtorica bloga Teresamisu. Trenutno živi v Aucklandu na Novi Zelandiji, kamor je odpotovala pred tremi leti in se vsako leto rada vrne v Slovenijo.