Prehransko dopolnilo – vitamini in minerali v tekočini vsebujejo naraven kompleks vitaminov in mineralov v sledovih, pridobljenih iz presnih, ekoloških in divje rastočih rastlin. Vse sestavine so rastlinskega izvora, popolnoma naravne, brez sintetičnih vitaminov in mineralov.  Naravne sestavine v tem vitaminsko-mineralnem kompleksu so polne fitohranil, ki pomagajo zagotoviti boljšo absorpcijo vitaminov in mineralov in hitrejši transport do celic. Zato so to kombinacijo poimenovali “RUSH”.

Nova formula vsebuje še sok aloe vere in je odličnega okusa po sadju, zeliščih in soku aloe vere.

Prehransko dopolnilo je v obliki tekočine, dozira se s pokrovčkom in je odličnega naravnega okusa po sadju, grozdnem soku in zeliščih. Primerno za vse, ki ne zaužijete dovolj sadja in zelenjave in vam primanjkuje vitaminov. Primerno tudi za vegane in vegetarijance. Rastlinski polnovredni vitaminsko-mineralni kompleks. Brez živalskih izdelkov. Brez glutena. Brez soje. Brez sintetičnih dodatkov.

sunwarrior-rush-aloe

Pakiranje (887 ml)

Prednosti Sunwarrior tekočih vitaminov in mineralov

Vitamini in minerali v tekočini vsebujejo naraven kompleks vitaminov in mineralov v sledovih, pridobljenih iz presnih, ekoloških in divje rastočih rastlin.

  • z dodatkom fitohranil, ki pomagajo zagotoviti boljšo absorpcijo vitaminov in mineralov in hitrejši transport do celic
  • celoten spekter vitaminov: 100% PDV
  • vsebuje še sok aloe vere
  • odličnega okusa po sadju, zeliščih in soku aloe vere
Delite naprej ...

Podobni izdelki