Ta vikend bomo z vami na XVII. MEDNARODNEM KONGRESU Fitnes Zveze Sloveniije v Termah Olimije.

Vabljeni na zanimiva predavanja in vadbe in degustacijo Sunwarrior proteinov 💪

V nedeljo ob 10:00 bo z vami tudi certificirana in holistična nutricionistka Jelena Dimitrijević, ki bo predavala o prednostih rastlinskih beljakovin

Kraj in čas predavanja:
Terme Olimije, FZS Kongres, nedelja, 25.11. 2018 ob 10:00 uri

Naslov predavanja: Športniki na rastlinski pogon – zakaj izbrati rastlinske beljakovine

Opis predavanja:

Veliko profesionalnih in rekreativnih športnikov uporablja klasične proteinske dodatke in uživa ogromne količine živil živalskega izvora, kar lahko povzroča različne zdravstvene težave in močno obremenjuje telo. Iz tega razloga vam želimo predstaviti nove in sodobne rešitve, ki so tudi znanstveno podkrepljene in vam lahko omogočijo hitro regeneracijo, vrhunske športne rezultate, zadosten vnos kakovostnih beljakovin, vitalnost, optimalno zdravje in dolgoživost. Na kratkem predavanju vam bomo predstavili izjemno kakovostne in polnovredne rastlinske beljakovine blagovne znamke Sunwarrior, ki jih že vrsto let uporabljajo vrhunski športniki. Predstavili vam bomo prednosti rastlinskih beljakovin v prehrani, načine kako se kot športnik ali rekreativec prehranjevati z rastlinsko prehrano ter vključiti čim več rastlinskih živil in tako ohranjati tudi dobro zdravje poleg doseganja želenih športnih rezultatov.

Na dogodku bomo z vami v soboto in nedeljo skozi ves dan s promocijsko stojnico, kjer boste lahko preizkusili Sunwarrior beljakovine, beljakovinske ploščice in jih tudi kupili s promocijskim popustom.

Vljudno vabljeni!
Celoten program si lahko ogledate na uradni strani Fitnes Zveze Slovenije – tukaj.

Ekipa Sunwarrior Slovenija
Center Moje Zdravje d.o.o.