presni proteini

Lastnosti Sunwarrior presnih proteinov

Naravni, presni, rastlinski in nealergeni vir beljakovin

Brez soje, brez dodanega sladkorja, brez mleka, brez jajc, brez glutena, brez trans maščobnih kislin, brez pšenice, brez kvasa, brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Kako se je začelo…?

Sunwarrior je majhno rastoče podjetje, posvečeno izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti beljakovine, ki koristijo našemu zdravju in hkrati ohranjajo planet. Sunwarrior beljakovine vsebujejo najvišji delež presnih rastlinskih beljakovin (kar 83%). Za razliko od ekstrakcije drugih proteinov na tržišču, Sunwarrior pri svoji metodi pridelave ne uporablja kemikalij ali kislinske hidrolize, temveč le organske encime.

S pomočjo postopka bio-fermentacije je Sunwarrior izdelal najbolj okusno mešanico rastlinskih proteinov na tržišču s svilnato teksturo. Na voljo so trije okusi: vanilija, čokolada in naravni okus. Vmešate jih lahko v svoj najljubši rastlinski napitek ali jogurt. Sunwarrior proteini ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa. So popolnoma naravni, presni rastlinski vir beljakovin.

WARRIOR BLEND

Narejeni iz surovih grahovih beljakovin, surovih brusničnih beljakovin, surovih konopljinih beljakovin in kokosovih srednje verižnih trigliceridov.

Vse posamezne sestavine so izjemne, združene skupaj pa tvorijo edinstveno mešanico, ki deluje bolj učinkovito kot posamezna komponenta.

Imajo uravnotežen, dobro prebavljiv vir aminokislin in so odlična alternativa za ljudi, ki se želijo izogniti mlečnim in sojinim beljakovinam (alergije, intoleranca). WARRIOR BLEND se ponaša kot edinstven, presni, rastlinski vir beljakovin s popolnim aminokislinskim profilom. Ima še posebno visoko vrednost glutamina, arginina, lizina in BCAA aminokislin.

SUNWARRIOR CLASSIC

Narejeni iz celega kaljenega surovega polnozrnatega zrna rjavega riža.

Unikatni postopek kaljenja in bio-fermentacije polnozrnatega rjavega riža je ustvaril presne beljakovine bogate z devetimi esencialnimi in drugimi neesencialnimi maščobnimi aminokislinami. Imajo kar 98% podobnost z materinim mlekom in 98,2% prebavno učinkovitost, kar je najvišja ocena učinkovitosti v primerjavi z drugimi viri beljakovin. Sunwarrior beljakovine so lahko prebavljive, popolnoma naravne in primerne za vse starostne skupine.

Delite naprej ...

Podobne objave