Eva - most
|

Eva Žontar in rastlinski proteini na potovanju

Sem Eva in sem prepričana, da bi moral čisto vsak prisluhniti srcu in slediti svojim sanjam. Jaz sem jim! Trenutno me vodijo po čudoviti Južni Ameriki, kjer živim v svojem preprostem udobnem kombiju in sem vsak dan znova opomnjena, da je ta trenutek vse, kar imamo.

Javnost me je spoznala s projektom Evkaliptus, katerega zgodba se začenja leta 2014. Skupaj s Francijem sva takrat začela z blogom o rastlinski prehrani, na katerem sva delila presne in veganske recepte ter preko osebnega svetovanja številnim pomagala pri prehodu na veganstvo. Postopoma se je Evkaliptus blog čedalje bolj usmerjal tudi v osebnostno rast in inspiracijo drugim, naj živijo svoje sanje.

Septembra 2016 sva jim s Francijem sledila tudi sama – s kombijem, ki sva ga preuredila v čisto pravi dom s posteljo in kuhinjo, sva se brez jasnega plana odpravila v Kolumbijo. Po nekaj mesecih sva se s Francijem razšla kot par in Evkaliptus sem postala Eva. Odločila sem se, da ostanem v Južni Ameriki in kljub uspešno zaključeni izobrazbi in pomislekom iz življenja potegnem nekaj več kot službo, materialno bogastvo in (navidezni) občutek varnosti.

Eva in van

In še vedno sem tukaj, zadovoljna s svojo odločitvijo in potjo, ki sem jo ubrala. Moje potovanje od mene zahteva, da živim v trenutku – kjerkoli že sem in karkoli počnem. Ni vedno lahko, je pa vedno izpopolnjujoče in največ, kar sem se naučila, je prav to: da težave pridejo in grejo, vmes pa te naučijo tistega, kar te imajo za naučiti.

Eva - La Mojanda

Velik del mojega življenja še vedno predstavljajo športne aktivnosti in kljub pogostem menjavanju lokacij je več kot mogoče ostajati v formi! Življenja si ne predstavljam brez joge, plezanja, vaj za moč in gorskih pohodov. Moja rastlinska prehrana temelji na sadju in zelenjavi, zato so SUNWARRIOR proteini najbolj enostaven način za ohranjanje mišične mase in odličnega počutja na poti. Moji najljubši so že več let Sunwarrior BLEND Natural, ker se tako odlično mešajo s čisto vsem in vsebujejo rastlinske beljakovine iz kar treh virov: brusnic, konoplje in graha. Edini problem je, da jih v Južni Ameriki včasih težko dobim – in ko jih enkrat začneš uporabljati, si življenja brez njih ne predstavljaš več.

Eva - vadba

Čeprav se mi zdita redna telesna aktivnost in zdrava prehrana ključni za dobro počutje in srečno življenje, pa je moja največja strast navdihovanje ljudi – da zmorejo in da jih svet potrebuje videti srečne in izpopolnjene! Mojo pot lahko spremljate na Facebook profilu, na blogu pa lahko še vedno najdete enostavne rastlinske recepte in nasvete za zdravo življenje.

Delite naprej ...

Podobne objave